donderdag 11 maart 2010

Zomer 2008

Met grote stappen ga ik door de tijd zodat, als we nu naar Frankrijk gaan, ik helemaal bij ben en alles kan laten zien zoals het nu is.De appel en de kersenboom hebben blaadjes gekregen en dat niet alleen ze bloeien ook prachtig. We hebben voor hoogstam gekozen zodat we er onderdoor kunnen lopen.Dit was de eerste oogst van de appelboom, van de kersen hebben we alleen de pitjes zien hangen.De kweepeer doet het niet goed, jammer. maar de rozen staan prachtig te bloeien en de planten in de borders doen het ook goed.

Op zondag gaan we altijd op brocante jacht. Soms bezoeken we wel 4 brocantes op één dag en natuurlijk komen we altijd met iets thuis.
Af en toe is dat een schitterend veldboeket, ik heb dit boeket in de tuin neergezet en daar genieten we dan echt van.

5 opmerkingen:

 1. Prachtige plaatjes Hermine! Heerlijk als het straks weer beter weer is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig dit,hier word ik blij van,oh alleen de pitjes haha,opgegeten door de vogels,ik had allemaal wespen in mijn pruimenboom,geloof mij,dan wil je ook niet meer plukken en jammer van de kweepeer,maar soms heb je dat,de appeltjes zien er gezond uit en het veldboeket is een juweeltje,slaap lekker voor straks,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De appels zien er heerlijk uit. Komend seizoen zal de boom wel meer vruchten dragen. De kunst is om fruitbomen gezond te houden. Ik ben erg benieuwd hoe de tuin zich gaat ontwikkelen met jouw hulp.
  Dag, liefs van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous my friend! Love the bouquet in the last shot.

  Hugs,
  Karyn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi boeket !!!! prachtig .................dit is genieten !!

  Groetjes van mij ....

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je berichtje.