zaterdag 27 februari 2010

VerwaarloosdDe tuin zag er verwaarloosd uit toen we het huis kochten.
Er was al jaren niets aan gedaan, maar in een ver verleden was het een groententuin en het enige wat daarvan over was, waren wat aarbeien planten.
Geen oude fruitbomen, wat ik het liefst had, maar wacht even, daar staat een bessenstruikje.We hebben nog geen sleutel van het huis dus we kunnen vanaf nu alleen plannen maken.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!!!!!!!!Wonderboom. (Het lijkt wel Indiaans!). Verwaarloosd of niet, die witte schoonheden aan de rand van het water beloven heel wat. Ik zie uit naar het vervolg van je blog.
  Bon chance, Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé je bent net begonnen maar ik krijg de kriebels als ik dit zie. Roos en ik zijn in 2005 ook zo begonnen met onze volkstuin van 200m2.
  Heerlijk dat het tuinseizoen weer gaat beginnen he?
  groetjes jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoy,,pareltje,ik ga je zeker volgen,ben zo benieuwd hoe het wordt en is.in ieder geval een hoop werk.groetjes oma nijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HE,Hermine; LEUK!
  Heerlijk WEER zo'n leuk blog om te volgen; kom tijd te kort.Het zijn van die dromen die soms uitkomen....Wat boffen we toch dat onze dromen zijn uitgekomen...Zo'n prachtig plekje bij jullie in frankrijk en bij mij hier in de polder.
  Ik wens het een ieder toe!
  Bedankt voor je tip van dat blog;parels...OOk zo'n heerlijk blog om bij weg te dromen,
  groetjes fleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je berichtje.